1024px-Boardman_deathLyssa: Goedemorgen broeders en zusters,
Hoeveel mensen hebben ooit Het Goede Boek, de christelijke boekenwinkel op de Vennestraat, bezocht? (Steek je hand omhoog.)

Misschien weten jullie al dat sinds April zijn William en ik aangenomen als zendelingen voor de Belgische Evangelische Zending (de BEZ) om Het Goede Boek in Genk over te nemen. De winkel staat ten dienste van de hele provincie met bijbels, christelijke boeken voor alle leeftijden, studiematerialen en muziek. Het geeft de mogelijkheid om mensen een luisterend oor te bieden, te ondersteunen in hun zoektocht door de Bijbel en om hen te helpen Gods liefde en zegen te ontdekken.

William: In de grotere afbeelding, zien wij een effectief manier om de evangelische kerken in heel Limburg te aanmoedigen en steunen. Voor ons is deze mogelijkheid de reden we kwamen in België. Daarom zijn we zo blij om deze nieuwe hoofdstuk te beginnen.

Wij zijn van plan nog te werken met onze jongeren in 1F8, Hot Topics, SportQuest en één op één discipelschap. Ik ga niet meer met Ons Kinderhuis werken na juli, en de werk contract van Lyssa stopt half Augustus. Wij geloven dat de Heer gaat het duidelijk maken als Lyssa kan (zo hopen we) voor deze bediening voltijds werken zoals ik, of als ze moet andere deeltijds werk nog zoeken.

Lyssa: Omdat deze boekenwinkels nooit een winstgevende zaak hebben, moeten BEZ zendelingen een eigen support team opbouwen.

Nu zijn we bezig met training en de opbouw van onze achterban. We hebben een goede gebedsteam en al een paar mensen die ons willen helpen met financieel steun. Wij prijzen de Heer voor de vrijgevigheid van deze vrienden. We ook hebben vrijwilligers nodig veel taken te meedoen. Heb je ooit zin gehad in boekenwinkel werk? Heb je een paar uren vrij regelmatig? We hebben je nodig! Rijd je graag? Omdat we moeten andere kerken in Limburg met boekentafels bezoeken, hebben we chauffeurs regelmatig nodig. Heb je advies of ideeën over boeken of zaak? We hebben je nodig!

William: In juli verhuizen we naar het appartement boven de winkel. In juli en augustus gaat de winkel sluiten voor renovatie, onze voltijds training en inventaris. In september gaat de winkel heropenen met ons als verantwoordelijken.

We vragen jullie om voor ons werk in Het Goede Boek in Genk te bidden en om ons te steunen in de manier dat bij jullie past.

Hartelijk dank voor het luisteren en jullie interesse in Gods werk in Limburg. Er zijn in de foyer brieven en inschrijvingsstrook als jullie willen ons helpen. Neem alsjeblieft contact op als jullie meer willen weten of op een of andere manier willen helpen. We hebben je nodig!
inschrijvingsstrook

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s