Prayer makes things possible.
Prayer makes things possible!

Bestegebedsverzoeken en we zouden heel dankbaar zijn als je deze voor ons bij God zou kunnen biddende vrienden, het is lang geleden sinds we nog iets in deze groep hebben geplaatst, dus opnieuw hallo! We hebben enkele dringende gebedsverzoeken en we zouden heel dankbaar zijn als je deze voor ons bij God zou kunnen brengen.

1. We proberen een groot deel van onze zolder te verbouwen naar twee slaapkamers. We hebben hiervoor echter meer verf, vloer, een aantal bedden en matrassen nodig. We hebben ook verduisteringsgordijnen nodig voor 2 velux-ramen en iemand die gipsplaten rond de veluxramen kan afwerken. We hebben een team van Amerikaanse atleten die tegen het einde van juli in deze slaapkamers zullen verblijven. Natuurlijk willen we deze kamers ook graag gebruiken om andere teams en gasten in de toekomst te kunnen huisvesten. We hebben echter geen geld voor deze benodigdheden. Dus vraag alsjeblieft aan God om te voorzien op de manier die Hij voor ogen heeft. Je kan God samen met ons prijzen voor het nieuwe dak met isolatie dat de eigenaar van ons gebouw eerder dit voorjaar heeft voorzien.

2. We proberen ook om een terras te maken vlak achter de boekenwinkel dat kan dienen als een rustige plek voor klanten om te gaan zitten, te lezen, te bidden, de Bijbel te bestuderen en te babbelen met een kopje koffie. Een jong koppel heeft hiervoor materialen verzameld en lokaal een fondsenverwering gestart. We willen dit graag af hebben voor de zomer voor bij.

3. Onze zendingsorganisatie, de Belgische Evangelische Zending, heeft een veranderingsproces op gang gezet door de visie te willen verfijnen. Tegen het einde van augustus moeten we een plan rond de boekenwinkels voorleggen dat past bij hun focus op evangelisatie, plus werken om de onderneming voldoende te laten groeien om haar eigen kosten te dekken (de laatste jaren hebben de boekwinkels hun eigen kosten niet volledig gedekt).

4. Voor het eerst sinds we in oktober met de boekwinkel begonnen, hebben we een tekort aan maandelijkse giften die de missie ons moet voorzien. We hebben extra maandelijkse giften van ongeveer 800 euro nodig om BEZ-zendelingen te blijven. Bidt alsjeblieft dat God de extra financiële steun verhoogt als Hij wil dat we doorgaan met dit werk. Elke dag worden we bemoedigd door de manier waarop we God aan het werk zien in de mensen die we dienen in de winkel en in de kerken.

Bedankt voor je gebedsvolle steun en samenwerking om het koninkrijk van God in België te bevorderen!

William & Lyssa

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s