Mentorschap: We zien een grote spirituele opwekking bij jonge christen twintigers die William de afgelopen jaren heeft begeleid of input heeft gegeven. Ze hebben zich georganiseerd in een groep die wekelijks samenkomt en zijn vurig in hun gebeden. Dit is niet gekomen zonder tegenaanval van onze vijand. Bid voor hen, dat zij de Heer ondanks de moeilijkheden radicaal zullen blijven volgen en voor William terwijl hij met hen bidt en nog steeds een hulpbron voor hen is. Verschillende van deze jonge christenen komen vaak in de winkel en moedigen anderen aan om met ons in gesprek te gaan.book-1293399_640

Boekenwinkel bediening: Onze zendingsorganisatie, de Belgische Evangelische Zending, is nu in een veranderingsproces. Maar na een vergadering van een paar dagen geleden, hebben we de zekerheid dat onze boekenwinkel in de nabije toekomst zal open blijven. We hebben zulke positieve reacties gekregen van mensen die de winkel binnen springen en voelen ons zo gezegend dat we het evangelie op verschillende manieren vanuit de boekenwinkel kunnen delen met zoveel mensen. We hebben ons assortiment uitgebreid met speelgoed van hoge kwaliteit en Fair Trade-geschenken, zodat de niet-christenen die binnenkomen iets hebben om contact mee te maken. In de afgelopen weken hebben we een grote verscheidenheid aan mensen gehad die kwamen voor koffie en een gesprek. Bid dat de Heer ons bereik van evangelisatie verder zal uitbreiden en ons zal leiden in onze planning voor komende evenementen.

Familie: Over een paar dagen zullen we een week lang onze kinderen in Sheffield bezoeken om Thanksgiving te vieren. Onze zoon Daniel zal ook vanuit de VS komen. Het zal de eerste keer zijn in 8 jaar dat alle 4 kinderen bij elkaar zijn. We kijken uit naar een vreugdevolle reünie. We zijn ook blij dat Wendy en James hun eerste kind verwachten in mei!

Persoonlijk: William heeft een aantal gezondheidsproblemen die lang aanslepen en zou Albert_Anker_-_Bauer,_im_Bett_lesend_Igebeden voor genezing en kracht waarderen. Financieel heeft de Heer van maand tot maand voorzien, maar we hebben nog steeds meer regelmatige maandelijkse supporters nodig.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s