Update: De Heer heeft voorzien! Zijn volk hebben gegeven en we hebben het huurcontract getekend. Onze verhuisdatum is 7 september! We hebben kracht nodig in deze drukke dagen. We hebben nog gebed nodig extra maandelijks ondersteuning de extra huurkosten en extra reiskosten te betalen. Bedankt voor jullie gebed en steun.

Je hebt gelezen over onze volgende stappen in de bediening in België, waarbij de verantwoordelijkheden van William toenemen om de 6 christelijke boekenwinkel bedieningen van VIANOVA over heel België te coördineren.
We zijn op zoek naar een appartement in de omgeving van Brussel, en de Heer heeft ons gunst gegeven bij een verhuurder, die bereid is zijn appartement in Woluwe (in de rand van Brussel) aan ons te huren, ondanks ons lage inkomen, terwijl onze aanvragen voor andere appartementen werden afgewezen. We zijn zo dankbaar dat dit de goedkoopste van alle de appartementen is en het ligt dicht bij het hoofdkantoor van VIANOVA, waar we allebei regelmatig moeten werken.
De verhuurder bereidt het contract voor dat we moeten ondertekenen, maar voordat we ondertekenen, hebben we nog steeds een groot bedrag nodig voor de waarborg, de huur van de eerste maand en de verhuiskosten. We hebben ook meer maandelijkse ondersteuners nodig om een tekort aan te vullen, vooral nu met extra woon- en transportkosten.
Wil je alstublieft met ons bidden over deze tijdgevoelige behoefte en overwegen of je misschien een eenmalig of maandelijks geschenk kunt geven? We hopen om in de eerste week van september te verhuizen.
Bedankt voor je interesse en deelname aan het dienen van de Heer en de mensen in heel België.

William en Lyssa
rekeningnummer BE03 9731 0054 5584

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s